// FORMAHOOF

FormaHoof pakt veel van de beperkingen van bestaande producten op de markt aan, zoals traditionele metalen hoefijzers of hoefschoenen, en zorgt ervoor dat eventuele hoefonevenwichtigheden, structurele zwakheden, snel en effectief kunnen worden gecorrigeerd, om de best mogelijke kans te geven voor een kreupel paard en terug te keren naar een volledige gezond paard en om dat te blijven.

Het unieke, gepatenteerde, vloeibare FormaHoof-vormproces creëert een niet-invasieve, driedimensionale, beschermende en ondersteunende overlay op de hoef van het paard. Door de vorm van een perfect gezonde, uitgebalanceerde hoef na te bootsen, levert FormaHoof vaak onmiddellijke resultaten en helpt het in de strijd tegen een groot aantal hoefgerelateerde aandoeningen, van hoefbevangenheid en witte lijnziekte tot hoefscheuren, hoog-laag syndroom en misvormingen van de ledematen bij veulens.

// ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce molestie nunc eleifend diam luctus, vel egestas neque sollicitudin.
Dana Bailey
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce molestie nunc eleifend diam luctus, vel egestas neque sollicitudin. malesuada quis porttitor at, egestas eget ante. Curabitur a mattis dui, in interdum tellus. Duis venenatis dictum eros id accumsan.
Dana Bailey
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce molestie nunc eleifend diam luctus, vel egestas neque sollicitudin.
Dana Bailey
Designer

// werking

Het FormaHoof Advance Polymer (AP) materiaal bootst de manier na waarop een natuurlijke, gezonde hoef werkt en is ontworpen om te buigen zoals een gezonde hoef doet, zodat het paard onmiddellijk verlichting en verbeterd comfort voelt. FormaHoof AP is ook ontworpen om minimaal klevend te zijn, om ervoor te zorgen dat er geen schade aan de hoef wordt toegebracht tijdens het verwijderingsproces.